Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tårarna bränt

 

Nu blåser tiden igen sina spår

lägger sin fuktiga vante

på varmt element

 

min kind bär hettan från igår

i minnenas vandring

som tårarna bränt.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-15 16:11



Bookmark and Share


  Kim VIP
Instämmer med tidigare: ett vemod råder!
2016-01-16

  Teresia Ridell
Vemodigt, vackert.
2016-01-16

    sunnanvind
Vackert vemodig med text som är så talande i bilderna du samtidigt ger... Till och med dofter.
Mvh Sunnanvind
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP