Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLP

det har kommit skräp i massor

landat i uppfattningsförmågan

svårt hålla isär det självklara

 

februari kommer efter januari

javisst det vet väl alla

men hålla isär alla datum

alla platser där något händer

av intresse kan skära sig totalt

som mjölk som surnar

 

det blir för sent för allting

det riggas upp en svart flaggstump

en bit längre bort i mörkret

där jag ser mitt namn inristat

av tankar oro smärta och liv

 

kanske kommer den friden

som en ren och klar befrielse

när den äntligen lägger sina stora

befjädrade vingar över mig

som ligger där och tänker

och hoppas att det inte är sant

att vi lever hur många liv som helst

känns som jag levt alla mina nu

 

min längtan går till ljuset

som  lyser klart och tydligt

som är förlåtelse och kärlek

accepterande av alla vilsna själar




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-15 17:38



Bookmark and Share


  Kim VIP
Men kan ju hända jag går på Darkroom ikväll eller annan dag… låter ju passande el hur?
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP