Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte därför [liv och åter liv]


ögonblicken innan
var de tusen, miljoner?
en hel ocean av flämtande tid
återhållen, omhuldad
sedan i fritt fall

må hon flyga nu
av egen kraft
i egen vilja
skälvande ta mark
för att åter lyfta

om och om igen

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-15 19:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP