Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur min jord [frösådd]

trodde mina ord var slut
att min röst tystnat

jag lade in mer ved
lät elden ta sig

syret låter även mig
ta ton igen

ställer mig till svars
för allt jag har inom

jag sår i mina sår
och jag blommar igen


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-15 19:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Börja om en än gång i Ditt liv!
2016-01-15

    Oak VIP
Fantastiskt bra
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP