Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämthaiku

Bör man vara rädd
när julgranen skjuter skott
En kvistig fråga




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-17 16:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2016-01-26

  walborg
Lek med orden
2016-01-18

  Stefan Albrektsson
Lugnt, så länge jul-
granen inte skarpladdats:
med kulor som kulor.
2016-01-18

  Jaseph
En riktig pärla
levererar poeten
inte odlade
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Annika J