Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlekens vingar

 

Bind framför mig

kransar av dimmans garn

hämta dofter

ur morgonens aptit

 

svep om mig

solens första strålar

och lyft mig sakta

med kärlekens vingar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-17 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som likt en varm hand kramar om hjärtat.
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP