Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget viktigare än att sätta barnet i centrum i en vårdnadstvist! Även om samarbetet känns hopplöst så måste barnet komma först utan smutskastning inför barnet.


Vårdnadstvist

Ett barn på öppet hav
i en alltför liten båt,
kastas av och an
av tårar är helt våt.

Längtar till stilla vatten
i den trygga hamn
där tröst och hopp mjukt viskas
djupt in i den trygga famn.

Törstar efter fyra armar
som lyfter och som bär
där barnet är i centrum.
Inget viktigare är.




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-18 08:21



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om detta svåra, där barnet inte har ett eget val.
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP