Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under vandring i Cornwall kom dessa tankar som formade sig till dessa rader.


Önskan

Önskan

Tänk om du kunde gå med mig här
på vandring längst berg och dalar.
Saltstänkta klippor, måsarnas skri,
bluebells i doftande salar.
Vågor som kastar sig in mot kust
fåglar som seglar fulla av lust
höra naturen som talar,
om tider som flytt under tusentals år
om framtid i osäker skepnad.
Vi vet inte vad som här består
när världen blir hårdare väpnad.
Jag tänker, vi människor är så små
vi tror makten finns i vår hand,
men hoppet om framtiden lever ändå
när vågorna kastas mot land.

Så om du var med mig här idag
längst Cornwalls dalar och krön
Så skulle vi njuta just här och nu
och säga, vår värld är så skön!




Prosa av Eva Kellett VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-29 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP