Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid ett besök på den gamla släktgården där jag sov över i bilen och samlade på stigar från flydda dagar


Ljud innan natten

Ljud innan natten
på öde släktgård

Ensamt
mörkt
tyst
ovant
vind i gammal lind
oro
ändå trygg
men orolig

Barnfötter
springande
hoppande
lekande
barnfötter
mina barns fötter
mina barnafötter
mammas
hennes syskons
hennes kusiners barnafötter
mormors
mormors mors barnafötter
alla barnfötter
mot denna jord

Vuxna fötter
strävsamma fötter
trötta fötter
sjuka fötter
starka fötter
springande fötter
letande fötter
kära fötter
sorgsna fötter
döende fötter

Mina rötter
finns här.
Alla dessa fötter,
som trampat
denna mark.
Just här,
tiden samlas här,
knyts samman,
vi knyts samman
i ett enda nu,
tillsammans




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-16 06:49



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Fint skrivet / beskrivet - om alla steg vi tar. Fascinerande.
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP