Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar att höra dig somna vid min sida, nu precis som när vi var yngre


Livets höst

Efter alla år
av mitt liv
i ditt liv
älskar jag
när du
somnar
så nära
precis som
när vi var
nykära
Att känna din hand
på min höft
hur den blir tyngre
precis som
alla de nätter
när vi var yngre
hur din andning
för dig iväg
inåt,
mot oändliga himlar,
jag väntar
vid din sida
väntar

sömnen
på sömnens tyngd
som ska lyfta mig,
mot oändliga himlar

du vänder dig
mot mig
låter
din hand
vila
kupad
på mitt bröst
bevarad värme
trots
att det är höst




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-06 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart! Just så vill man ha det, nu och tills man inte andas mer.
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP