Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens hjärta

 

Kan jag få värma

mina händer, en stund

under ditt leende

 

jag når inte fram

till eldens hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-18 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin denna Peter..
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP