Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare

i skepnad av ljus
kommer till mig
orden av tröst
bärare av hopp

andetag borta
är slutet
andetag korta
är början

något nytt
ska sluta om
jag är inte rädd
din hand i min


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-19 11:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor förtröstan!
En sådant behöver vi emellanåt, tur att de finns.
2016-05-24

  Bibbi VIP
Enastående fint beskrivet tillstånd.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP