Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minus gråter du snö


tårarna som faller
faller inte förgäves
de har en strävan

och de faller inte
för att de måste
de faller för att
du behöver det

tårarna som faller
faller för att
de gör det







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-19 13:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tårar som ger klarsyn.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP