Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från andra sidan


jag kan meddela
att jag lever
i allra högsta grad

jag är inte död
fastän du försöker
minimera mig

till ett ingenting
jag kan lägga till
att utan mina andetag

skulle inte heller du
finnas till
fortsätt lev väl!






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-19 13:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Här var det raka rör!
Bravo!
2016-05-24

  Bibbi VIP
Glad att Du kommit över på andra sidan.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP