Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaga min längtan


vinterns blomma
blommar inuti

i kapsel av is
återfinns små skärvor av hopp

drömmer om en vår
där sol skall tina opp

så att du och jag
kan möta islossningen

utan att drunkna
























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-19 14:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint om längtan!
2016-05-24

  Bibbi VIP
Du kommer igenom med glans.
2016-01-23

  H.C.B
Fint, men vart är min kruka?
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP