Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagt minne

 

En bitter man

En kvinna som vill överleva

 

Tillsammans är de 

förenade i tiden

 

En gång måste mannen

och kvinnan varit unga

 

Njutit älskog och kärlek

tagit på varandra och delat en dröm

 

Jag kan svagt minnas 

att det kunde varit så

 

 Innan tiden låste in dem

i slutna tomma rum 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-20 10:03



Bookmark and Share


  Rune Lindberg
Så härligt beskrivet .
2016-01-30

  Lars Hedlin
Mycket bra rakt från livet!
2016-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens glöd falnar, bara aska kvar.
Bra skrivet.
2016-01-20

  Evelyn Falk Möller VIP
Bitterljuv melankolisk dikt... vars känsla man inte bör stanna för länge i.
2016-01-20

  Maud Louise
Så sorgligt att de slutna tomma rummen tar över kärleken som en gång var... men fint o sorgset skrivet Margta
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP