Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var natt bär sin plåga

så ny ter sig världen

efter dagar av fall

tusende stjärnors öden


så tyst sluter sig tiden

ögonblick för ögonblick

i frostnupna andetag


så ömt stryker handen

mjuk som bomull

kärlek i varje rörelse


i tusen år och tusen till

väntan är väl värd

att se solen stiga


ur nattsvart vånda

se hur det börjar om

livet i sin renaste form










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 11:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det blir lättare att leva när ljuset kommer och skingrar nattens mörker.
2016-05-24

  Bibbi VIP
Underbart med uppstigande sol.
2016-01-23

  Maud Louise
Att ur nattsvart vånda se morgonens rodnad, väcker hopp! Väldigt vackert skrivet.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP