Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När två blir en fattas någon


jag borde inte blivit förvånad
vet ju hur det är
hur du är
när kärleken slår rot
du försvinner
blir liksom halv
lyser svagt
den du tidigare var
finns inte längre
du pratar inte på samma sätt
du är tonad, din volym är sänkt
du tassar på tå
alltid till lags
det är en sak att bli förälskad
men det här liknar vanvett
hur kan någon som tidigare blommat
bara vissna och suddas ut

var är min vän



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-20 11:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt att vara varsam.
2016-01-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Risken är att bli för mycket
"Till lags" när kärleken kommer.
Tänkvärt och fint diktat.
TBG.
2016-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2016-01-20

  Maud Louise
Ja - jaget, förnuftet och sin egen själs vilja kan gå förlorad om man väljer att gå upp i atomer av kärlekens rus - det kan kosta..... om man inte ser upp Bra skrivet
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP