Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgans mission borde vara allas mission


att bli sedd
för den man är
accepterad fullt ut
att få vara med
känna tillhörighet
det är nyckeln
till helandets kraft


så många halvor
så mycken trasighet
så mycket ensamhet
breder ut sig
i korridorer
i klassrum
i samhället

att bli sedd
för den man är
accepterad fullt ut
att få vara med
känna tillhörighet
det är nyckeln
till helandets kraft

vart ska alla gå
den smala vägen
på vassa törnen
ensamma, utstötta
på livets yttersta kant
utanför
hur man än gör

att bli sedd
för den man är
accepterad fullt ut
att få vara med
känna tillhörighet
det är nyckeln
till helandets kraft











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-20 12:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP