Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Vintern kom till slut
kylan har haft sitt grepp
om oss

Kylan
tränger in
i märg och ben

Trösten
är ljuset
som anas i horisonten




Fri vers av AA VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-20 15:53



Bookmark and Share


  louisegirl
Ja så är det...Bra skrivet!
2016-01-20

    Birgersdotter VIP
Så sant.
2016-01-20

  Bengt H VIP
Det är intressant att observera årstidernas växlingar och hur det påverkar oss. Här är ännu en ovärderlig vinkel.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP