Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het längtan, vild blick

 

Het längtan, vild blick

ber mig

ta mig, med

dina tankar

din lust

ditt hjärta

 

Glöm allt som sagts

öppna famnens bredd

 

Så vid min tid

nya krafter, som känns

som aldrig sinar

ny dag

blir vår lust.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-20 17:00



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Duktigt ordat!!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP