Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missnöjda hurra

Bättre vara missnöjd med allt, för då kan man klaga på allt. Man behöver inte ta ansvar för något. Klaga, klaga, klaga. Härligt vara missnöjd. behöver aldrig komma med konstruktiva lösningar för då är man plötsligt inte missnöjd.

Tänk att det finns partier i Europa som har som program att bara vara missnöjda, vad händer när de inte får vara missnöjda. De kan snegla mot MP, de är snart bara en vissen maskros.




Övriga genrer (Satir) av Lars E Jönsson
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-21 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson