Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vän går sig bort [far väl]


ditt liv tickar sakta på
precis som mitt
du gör val varje dag
precis som jag
skrattar och gråter
suckar och jag undrar
tänker du på mig
som jag funderar på dig
det verkar inte så
och jag kan inte förstå
hur lätt jag är att
sudda ut
för jag är svag
i konturerna nu
glider ut i periferin
jag är ingen i din värld
och jag måste tyvärr
göra detsamma
för hur jag än sökt
hur jag än försökt
att hålla dig kvar
lät du mig gå
ibland är livet
vänskapen så
man möts, nöts ett tag
för att skiljas åt en dag
den dagen är nu
och den är mulen





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-21 11:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sann vänskap gör inte så.
Sann kärlek gör sin nästa intet ont.
2016-01-23

  Marita Ohlquist VIP
"den dagen är nu
och den är mulen"

Bra formulerat om vänskap som brutits.
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP