Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stormen skälver bort

 

Väv mig en stunds kärlek

av sommarens sista solstrålar

värm min själ för alltid

när hösten kyler in

 

lägg din omsorgs linda

över mina blottade axlar

och känn hur jag växer

när stormen skälver bort.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-21 18:02



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Berörd av dina ords sammansättning vackert!
2016-01-28

    sunnanvind
"Och känn hur jag växer
När stormen skälver bort"
Som att tryggheten infinner sig
Och allt bli lugnt och stilla... Vackert!
2016-01-22

  Änglaögon
Dina ord andas trygghet.
2016-01-21

    ej medlem längre
Snyggt..
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP