Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvänjning

Han knuffar ner mig på spåret
Jag Säger "vafan gör du?!?"
Han ba, men vadå du säger ju alltid att du vill dö endå

Jag ler, varför gör jag alltid så?

Det luktar fyrverkerier i hela Fridhemsplan
Kanske bara jag som får verklighetskris igen
Allt luktar bränt
Han tänder på mig igen

Bränner upp mig tills jag bara är ett rökmoln
Han säger jag är som vackrast då
När man bara ser mina isiga ögon

Tyckte nog det var fint i början
Värmde mig i hans händer fast han aldrig riktigt höll om mig

Lånar någons tandborste på en fest bara för att få bort smaken av dig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-21 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans