Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR VÄGEN OCH SANNINGEN OCH LIVET


Längtan till en tid full av kärlek att just du ska komma in i mitt hjärta
Jag hör dina hjärtslag dom gör mig lugn och trygg

var finns du nånstans du varma stora långa starka man
som har kärleken att ge mitt hjärta

Att våra hjärtan klappar i takt öga mot öga mun mot mun
Gud kommer att göra så att vi träffas och få ett lycklig liv
tillsammans

Jag ber till dig Gud stora härliga Jesus du som är vägen sanningen
och livet jag ska gå ned på knä för dig du store gud

Du skall få mina drömmar uppfyllda om jag är full av dig du store
Jesus du lever inom mig




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-22 22:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint starkt och hoppfullt skaldat!
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen