Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feltolkning

Jag erkänner villigt:
Många gånger har jag missförstått
Vad mitt hjärta försökt säga mig

Jag har varit blind för rymderna
Som innefattar alla och allt
Trott att hjärtat sa mig
Att allt handlar om dig
Att du är mitt bröd och mitt salt

Men jag kan inte älska dig
När jag samtidigt gör dig till min sol
Inte heller kan du älska mig
Om jag begär att få vara din jord

Vi är varken solen eller jorden
Utan delar av allting som är
Vad den blinda kärleken sa mig
Är att älska just nu och här




Fri vers av erikoa
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-23 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikoa