Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyr

Det enda svaret när det känns som att allt stängs igen
Är att öppna upp
Alla dörrar
De som står på glänt, de som är orörda, de som ännu är gömda
Bakom finns ljus och mer
Besvikelse
Han stänger sin dörr och jag vill stå utanför och fortsätta knacka,
Banka tills han ändrar sig och förstår
Ändrar sig och vågar
Ändrar sig och vill
Släppa in mig
Men jag vet att det inte fungerar så
Liksom för en vampyr måste han säga, kom in!
Så jag går
Vidare.




Fri vers (Fri form) av erikoa
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikoa