Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Jag fick låna de skor
Som mamma har dansat i förr
Nu var det min tur och dansen
Svepte mig genom en ny dörr
Ledde mig rakt in i pulsen

Mamma dina dansskor
Tog mig tillbaka till något jag glömt
Har du liksom jag susat genom
Livets nätter i samma skor?

När du ringde och frågade hur jag hade det igår
Slog samma tanke dig?
Jag är din dotter, du är min mor
Förr är nu och nu är förr
När jag dansar i dina skor






Fri vers av erikoa
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikoa