Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu igen, ny igen

Milda himmel
Känslorna kokar igen
Kära nån
Är jag kär i en annan
Än för en vecka sen?

Men himmel
Trots känslor i uppror
Är ljusen som jag tände i mitt rum
Inte för någon annan, jag är ensam ikväll

Inte ens i himlens stjärnor
Kan jag utläsa något svar
Finns kärleken till för en enda
Eller är den som jag funnit, en bland andra i tusental?

Kära nån
Jag ramlar dit så lätt
Vem ska fånga upp
En stackare som ofta trampar snett?

När den som är min längtan finns nära
Låt mig inte backa utan våga släppa ut
Allt det jag skriver och det mitt hjärta kräver
Jag vill älska och bli älskad till mina dagars slut

Ikväll faller jag från himlen
Som inte ger några svar
Utan öppnas och låter mig falla
Säger, du kan simma
Din älskade finns i sjön, ditt hjärta vet var






Fri vers av erikoa
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-06 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivit.
2016-02-08

  Spiken VIP
Vackert skrivet!

Mvh Ekv4ll
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

erikoa