Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet i kärlekens stund

 

Ibland är du så liten

så rädd och så spröd

jag längtar jag finge

hålla om dig

och vara ditt stöd

 

Kunde jag bara få bli

en hoppfull tanke

i vemodets blund

och kunna få se dig växa

av skenet i kärlekens stund.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-23 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin..
2016-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och ömsint om en älskad människa.
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP