Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyla, stilltje, hopp


Frost

Frost
I råkalla tider förvillar sig glöden,
gömmer gnistan bakom frostflingat glas.
Frusen stillhet, betvingade öden
Liljorna väntar i issprucken vas

Lycklig den som hårt håller lyktan,
närmre vid frostdimmans andetag
Värmande lågor flämtar, men längtar
varje väntande morgondag




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-23 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder