Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Kom igen min vän
ge inte upp
kämpa hela vägen nu.
Här har du min hand
jag hjälper dig gärna
ner från denna här
jättetunga och breda klippan.

Jag vet att jag inte är
den rätta personen
för att säga till dig
att du ska ta dig fram
och att inte stanna upp
och inte ge upp hoppet
för jag själv lever
mellan liv och död
men medans jag lever
orkar jag inte höra mer
att mina vänner försvinner
en efter en
har redan förlorat fem stycken.

Ber dig av hela mitt hjärta
att du inte hoppar ner
för när du nuddar marken
kommer jag aldrig mer få se
den där underbara tjejen
med styrka och glans i ögonen.
För när du nuddar marken
kommer jag att sakna dig
mer än allt annat här i livet.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 01 -24)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-24 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela