Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tanke, mitt ord

 

Släpp inte taget

låt mig inte falla

håll mig hårdare, där jag

känner dig, är i dig

din värme, min frälsning

din tanke, mitt ord

vår tid, för evigt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-24 16:02



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Man har lust att sätta både hängsle och livrem, på dessa rader...fin!
2016-01-24

  Änglaögon
Vackert, som alltid då du skriver.
2016-01-24

    ej medlem längre
Du skriver alltid så underbart vackra dikter...den här inget undantag.
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP