Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförisk måltid

 

Hungern i mig vrålar, längtar efter stimulans 
Känner mig tom, helt ur balans  

Vill gödas med mättnad där ögonen blir kära 
Benen i mig spritter, vill upp till dans, stå där nära 

Min mun den vattnas när jag på ögongodis tänker 
Former och köttmarknad, en marinad som stänker

Vill ha en pain riche, som är kryddad med ett begär
En fulländad kostcirkel som gör mig kär 

Suktar att få en förförisk måltid
Jag är ditt fat, fyll mig, ta ej för lång tid 

Älskar såsen som läggs bredvid och förför 
Ge mig mängder, vill ha, åh jag dör

En köttsaft som ger mig en fröjd i mitt öga 
I munnen det smakar himmelskt, sinnen blir höga 

Servera mig snarast, åh jag längtar, får inte nog.
Nafsar, biter tag, snälla kom i mig, och nu min mun den log

Vill fylla magen, som med fjärilar pirrar 
Vet ej vart jag ska börja, framför mig du står och förirrar

Stilla min hunger med kärlekens smak och gör mig nöjd 
Servera mig snarast, lägg upp dig och ge mig fröjd

 

Bilden: Min fotokonst

Akrylmålning, därefter belagd med fotofilter

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-24 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale