Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglars budskap i januari

snön smälter nu
dimman bäddar om
trots det sjunger fåglarna
något inom mig
slår ut i blom
hjärtat dunkar bom-bom-bom
fångar ögonblicket
leende går jag dagen till mötes



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-25 11:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbart tillstånd.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP