Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, tiden förlåter inte


när återhållen själ lossar
går det hårt åt
klippor vassa
sandkorn rispa
havet sväljer
och slukar

tiden förlåter inte
den går bara vidare
sluten som en mussla
är den stängda handen
och munnen är bister
ett smalt streck

oroväckande lång
är evigheten
rynkorna i din panna
graverad ensamhet

årsringarna i trädets mitt
berättar inte bara om liv
talar om att också du
var full av kärlek en gång










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-25 12:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2016-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat porträtt!
Det sista stycket hakar sig fast som en kardborre.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP