Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en blomma

kommen ur dig
min himmelska moder

buren genom regn
fallande löv
piskande snöstormar
frostiga nätter
med flammande norrsken

hållen ömt, varsamt fostrad
under solens värmande öga

det är så liv växer och frodas
för att knoppas
och sedan slå ut i skönaste fägring
i levande blom















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-25 12:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig förvandling.
2016-01-25

  Linda CH VIP
Mycket vacker text!
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP