Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga svar finns bara ett ekande varför


jag visste inte hur det var att falla
innan jag snubblade och föll
jag visste inte vad smärta var
förrän jag slog mig
och såg hur blodet sipprade
ur mina öppna sår
jag visste inte hur det var att dö
förrän livet rann ur mig
och mörkret omslöt















Fri vers av Poesia VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-25 14:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Trots allt en viktig erfarenhet.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP