Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förnimmelse av vår


när vinter suckar hörs det i tidens smältande dripp dropp
märks det i fåglarnas kvitter
det riktigt känns hur livet i de små fjäderklädda kropparna spritter
jagandes varje frö på fönsterbleckens glatta yta
flyger av och an från trädens grenar till de gungande talgbollarna
det sjuder av livet inom och det är väl livsglädje på hög nivå
att få ta del av inifrån kökets lugna vrå
tänk att så lite kan glädja så mycket
lite fågelkvitter och några frön












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-25 14:36



Bookmark and Share


  bumerang
Ja i all enkelhet.
Varför komplicera.
2016-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Glädjen i det "lilla" blir stor, i din fina dikt.
2016-01-25

  Bibbi VIP
"livsglädje på hög nivå"

Gratulerar!
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP