Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimtar av lust

 

Gynnsamt och stilla

doften från ett bageri

vandring

tvärsigenom

fria gränders oskuld

 

Medelhavet värmer ännu

luften vi delade

när vi inte längre hade kraft

älskar du mig,

en gång till i mörkret

 

Nattens fuktiga glimtar av lust

den ljumma vinden att bära

stryker sömnen över dina ögon

stillnad i ditt lyckligaste leende

 

hur att sluta min dag

och kanske aldrig någonsin….

 

detta underbara Du

 

Rädd

Övergiven

Evig!




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP