Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket tog slut

V a r f ö r

D ä r f ö r

J a h a

N e h e

D å s å

F u c k i t




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-26 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva