Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg vart går du min vän


varför slarvar du bort mig

en systersjäl

som vill dig väl


hur många andra-chanser

tror du en vänskap har

ett systerskap


jag vårdar minnet av oss

och den vänskap vi hade

eviga stjärnor på himlavalvet


lyser för vår dumhet

brinner i saknad

medan vi går vidare







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-26 15:19



Bookmark and Share


  Amanda N
Känner igen mig ...
2016-01-26

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över Dig".
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP