Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avståndets basar

 

Mystiken brinner

i dina ögon

dina händer kalla, vita

kyler bokstävers taburett

 

ullen värmer

dina bara bröst

driver känslig hud

där havet är som djupast

 

nu äntligen

kan jag fånga dig

hämta frukten som mognat

på avståndets basar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-26 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP