Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag kämpar

För att jag kämpar
kommer jag att
nå hela vägen fram.
Mitt i allt besvär
kämpar jag till sista andetaget
för det är meningen med livet.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 – 01 – 24)




Övriga genrer av Arnela
Läst 1021 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-26 19:34



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Det är just det som är meningen med livet, att kämpa till sista andetaget.

Kram!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela