Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon kommer aldrig bli din


Så jävla fuckad

Du sliter mig ur dvalan
ringer så jävla spontant
alla skrik jag kvävt till dig
blir så fångad i mig själv
hjärtat hamrar sig ut
vill slänga det framför dig
visa vad du har förstört




Fri vers av Pangles
Läst 290 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-01-26 20:04



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna text!
2016-04-07

    ej medlem längre
Så sant
2016-02-20

  döden.kuken.livet.1987.4ver
vilken "modig" dikt.
2016-02-15

  Robin V
Starkt! Jättebra, verkligen!
2016-01-30

  SatansSon VIP
riktig feeling i denna. du är bra.
2016-01-30

  artaug
Verkligen så bra, och underbar bildgivning.
2016-01-27

  Ananas
Starkt skrivet!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Pangles