Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gata upp och gata ner

Jag söker varje balkong efter henne
kör runt om nätterna,
vill se henne igen
ett olyckligt hjärta har vaknat till liv,
gata upp och gata ner

Ett olyckligt hjärta har ett liv
av att vara för sårbar och hålla om nån
känslor av att få ge vad man vill
gatorna tar slut,
och aldrig fick jag följa henne hem




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-27 18:57



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande, kram
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP