Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tid, en kraft så stark som månens på haven
Som jordens som drar mina steg
mot evigheten mot graven
Drar mina sinnen, min kropp och min själ,
oundvikligen mot mittpunkten av min tid
Låt en sak som inte påverkas av denna kraft,
vara kärleken till honom som går här bredvid
©Pretty Poet




Fri vers av Pretty Poet
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-01-27 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet