Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mono Log - Dia Log

 

 

Imorgon (läs idag) är ingen vanlig dag,

Nej, den är speciell,

för speciella,

för honom,

för mig,

för oss...

 

Imorgon (läs idag) är ingen vanlig dag,

Nej, den är ämnad för oss

Ler 

 

Imorgon (läs idag) 

behöver inte mina ord

frysa i sin ensamhet

Blir inte monolog,

det blir dialog

i alltet

Ler

 

Bilden: Min målning i akryl.

Tavlan är såld 2014 

Målad med mina händer och mina fingrar. Inga penslar. 

Copyright Valkyria-Fatale

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-28 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale