Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tidens axel bränner

 

I hetta blir dagen gjord

drömmen väjer ljuset

av saknad

blinkar sista stjärnan klar

 

över himlens vandring

följer vi den väg

hämtar lusten igen

när tidens axel bränner.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP